Dostava je besplatna za cijeli teritorij Republike Hrvatske osim otoka. Dostava na otoke je moguća no postoji mogućnost potrebe za doplatom. Dostava se vrši vlastitom kamionom ili dostavnim službama (ovisno o relaciji). Dostava se vrši do ulaza u zgradu ili kuću.

Unos se naplaćuje posebno i potrebno ga je zatražiti odmah kod narudžbe radi organizacije dodatnog čovjeka koji će pomoći vozaču kod unosa u prostor. Unos se naplaćuje 200 kn.

Montažu možete zatražiti odmah kod narudžbe ili naknadno i također se naplaćuje prema složenosti proizvoda, sukladno našem cjeniku montaže.

Uvijek Vas kontaktiramo barem dan prije dostave kako bismo Vas obavijestili o okvirnom terminu dostave. Prilikom potvrde termina, poslat ćemo Vam potvrdu putem sms-a s datumom dostave i kontakt brojem vozača koji će Vam namještaj dostaviti. Budući da dostavljači imaju dostave diljem Hrvatske, nismo vam u mogućnosti garantirati točno vrijeme dostave, ali naš će Vas vozač na dan dostave svakako kontaktirati barem pola sata prije dostave kako bi najavio svoj dolazak.

Prilikom dostave možete zamoliti vozača da pričeka da otvorite i provjerite sve kutije. Račun, garanciju i dostavnicu dobit ćete prilikom dostave od vozača, a jedan primjerak dostavnice koju potpisujete ostaje nama radi evidencije dostava.